Algemene Bouwwerken

Bouwbedrijf bvba Huto is uw aannemer voor woningbouw, verbouwingswerken, appartementenbouw en nieuwbouwprojecten. Als ervaren aannemersbedrijf realiseren wij zowel grote bouwprojecten in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant alsook projecten bij particulieren. Altijd met een topresultaat, altijd met een waterdichte service.

Afspraak Maken Ontdek Meer
algemene bouwwerken

Vakmannen bouwen de woning van uw dromen

Ons team van goed opgeleide, gedreven stielmannen verzorgen elk project tot in de puntjes, van de eerste spade in de grond tot de definitieve oplevering. We bespreken uw wensen en dromen en laten ze samensmelten met uw budget. Het resultaat? Uw droomwoning, opgeleverd zoals u dat wenst, afgewerkt aan hoge kwaliteit.

Wilt u échte vakmannen inhuren voor uw bouwproject? Neem dan vandaag nog contact op met bvba Huto uit Dessel!

Belegging in vastgoed

Een woning is meer dan een belegging in vastgoed.

Onze Filosofie: Een woning is meer dan een belegging in vastgoed, het is een investering in de toekomst van uw gezin

De bedrijfsfilosofie van bouwbedrijf bvba Huto gaat uit van volgend principe: “ De beste kwaliteit kan pas gerealiseerd worden door de meest bekwame en toegewijde medewerkers.” Elke werknemer moet gemotiveerd worden zodat hij/zij met een goed gevoel aan de werkdag begint. Iedere werknemer wordt beschouwd als een specialist in zijn vak, krijgt inspraak in het organiseren van de werkzaamheden en krijgt loon naar werken. De directie is ervan overtuigd dat de beste investering, een investering is in bekwaam, gemotiveerd en loyaal personeel. Dagelijks wordt er aandacht besteed aan de veiligheid, ergonomie, arbeidshygiëne, milieu,…

  • De aannemer helpt mee en is constant aanwezig op de werf.
  • Wij werken steeds met een vaste prijs per project.
  • Grote inspraak van de bouwheer.
  • Rechtstreeks contact met de aannemer, niet met de vertegenwoordigers.
Contacteer Ons

Heeft u nog vragen? Of wil u advies?

Indien u dit wenst, bezoeken wij u thuis om u tijdens een persoonlijk onderhoud volledig vrijblijvend verdere toelichting te geven.